2017-09-09 10:23:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkűp: Vízüntő - Végre nyugalom van az otthonában

Napi horoszkóp szeptember 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma kapcsolódik az Uránuszhoz, emiatt felgyorsulnak az események. Ha ön még egyedülálló, használja ki ezt a napot, menjen szórakozni, mert érdekes ismeretségeket köthet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold átlép a Bika jegyébe. Ma jelentőségteljes események történhetnek. Ne döntsön egyedül! Ha legalább a szeretteihez őszinte, kellemes meglepetés érheti, mert egyszeriben megoldódik szinte minden gondja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold találkozik az Uránusszal, ez könnyedséget és érzékiséget hoz az életébe. Ne hagyja, hogy a féltékenység megzavarja az idillikus állapotot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A párkapcsolatában feszültségek adódhatnak. Ne rúgjon fel mindent, bármennyire is elege van a dolgok szokásos folyásából… Ne engedjen a heves érzelmeinek, így nem kell majd felesleges köröket futnia.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Bár egy kellemetlen hírrel indulhat a reggel, a folytatás már sokkal jobbnak ígérkezik. Egy most kezdődő kapcsolat nem csak magas hőfokon indul, de így is marad…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap és a Mars is a Szűz jegyében áll. Nagyon jó a hangulata, olyannyira, hogy szinte észre sem veszi azokat a kritikus megjegyzéseket, amelyek a háta mögött hangzanak el… Legyen résen!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Meglehetősen türelmetlen hangulatban van ma, már a legkisebb akadálytól, zavartól kiborul… Délután pihenjen minél többet, este pedig szórakozzon a barátaival!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Olyan otthoni problémák kerülnek előtérbe, amely megoldása már rég időszerű lett volna, ám pénz, vagy idő hiányában elmaradt… Most kénytelen lesz megfogni a munka végét! A délutánt viszont már kikapcsolódással töltheti.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold együtt fog állni az Uránusszal. Ma reggel olyan híreket kaphat, amelyek alaposan felzaklatják, de szerencsére hamar kiderül, hogy az egész ügynek nagyobb a füstje, mint a lángja… A délután már jó hangulatban telik, sőt, akár egy régi álma is teljesülhet!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold ma már a Bika jegyében tér nyugovóra. Szerencsés lehet ma, egy nagyobb beszerzésen sikerül pénzt spórolnia, de az is lehet, hogy nyer valamit. A szerelmi kapcsolatára viszont a rébuszok és a füllentések jellemzőek. Ha torkig van a partnerével, az érzést ne fojtsa magába. Beszélje ki az aggodalmait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll. Pozitív fejlemények várhatóak a magánéletében, de ne legyen türelmetlen, adjon időt a változásoknak. A családi életét nehezítő konfliktusok is rendeződnek, végre nyugalom van az otthonában. Egy érdekes találkozás új lehetőségeket hozhat el az életébe!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében látható már este. Bár van néhány konfliktus, amit meg kellene beszélniük a párjával, lehetőleg ne mára időzítse ezek tisztázását. Azzal teszi a legjobbat, ha most inkább az új, közös élményekre koncentrálnak! A pénzügyekkel legyen óvatos, valaki becsaphatja vásárlás közben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: